Všeobecné obchodní podmínky

Ochrana osobních údajů

Některé sekce těchto stránek vyžadují pro své použití zadání osobních údajů. Zadáním a odesláním těchto údajů klient jako subjekt osobních údajů ("subjekt") uděluje dobrovolně obchodní společnosti SOLUCION s.r.o. se sídlem Lidická 700/19, 602 00 Brno, IČO: 058 83 792, společnost je zapsána v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 98396, jako správci ("správce") ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů, souhlas se zpracováním osobních údajů pomocí manuálních a automatizovaných prostředků ve vlastním informačním systému správce v rozsahu údajů uvedených ve formuláři za účelem zasílání nabídek služeb správce.

Souhlas se uděluje na dobu trvání účelu, pro který byl tento souhlas udělen, nejméně však na dobu 10 let od udělení tohoto souhlasu, a v případě uzavření správcem zprostředkovaného smluvního nebo jiného smluvního vztahu mezi mnou a finanční institucí po celou dobu trvání takového vztahu. Souhlas platí do jeho odvolání subjektem. Subjekt může souhlas kdykoli odvolat zasláním odvolání na e-mailovou adresu správce info@solucion.cz popř. písemně prostřednictvím doporučeného dopisu, zaslaného na sídlo správce, jemuž je odvolání souhlasu určeno. Subjekt může dále požádat správce o informaci o zpracování osobních údajů o jeho osobě nebo o jejich opravu, v případě podezření na zpracovávání osobních údajů správcem v rozporu s ochranou soukromého života subjektu nebo se zákonem může požádat správce o vysvětlení nebo odstranění závadného stavu a může se s takovým podnětem obrátit přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Prohlášení k závaznosti informací

Není-li výslovně uvedeno jinak, modelové příklady, kalkulace a výpočty ve všech kalkulačkách na tomto webu jsou orientační a nejsou nabídkou k uzavření smlouvy, příslibem k uzavření smlouvy, vyhlášením veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku, veřejnou nabídkou ani jakýmkoliv jiným právním jednáním SOLUCION s.r.o., a to bez ohledu na jeho obsah či označení; pokud kterákoliv část tohoto webu vykazuje obsahové náležitosti některého z uvedených nebo jakéhokoliv jiného právního jednání SOLUCION s.r.o., je výhradně právně nezávazným informativním sdělením, i pokud tak není zvlášť označena.

Zásady používání souborů cookies

Tato stránka používá službu Google Analytics, poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen "Google"). Služba Google Analytics používá souborů "cookies", které jsou textovými soubory ukládanými do vašeho počítače umožňující analýzu způsobu užívání této stránky jejími uživateli. Informace vygenerované souborem cookie o užívání stránky (včetně vaší IP adresy) bude společností Google přenesen a uložen na serverech ve Spojených státech. Google bude užívat těchto informací pro účely vyhodnocování užívání stránky a vytváření zpráv o její aktivitě, určených pro její provozovatele, a pro poskytování dalších služeb týkajících se činností na stránce a užívání internetu vůbec. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budu-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google. Google nebude spojovat vaší IP adresu s jakýmikoli jinými daty, která má k dispozici. Můžete odmítnout používání souborů cookies volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči, avšak uvědomte si, že jestliže tak učiníte, tak nebudete schopni plně využívat veškeré funkce této stránky. Používáním této stránky souhlasíte se zpracováváním údajů o vás společností Google, a to způsobem a k účelu shora uvedeným.


Tyto VOP nabývají platnosti a účinnosti dne 1.4.2017

Přepněte na bydlení.
Spočítejte si vaši splátku
Výše hypotéky
Doba splácení
let
Úroková sazba
%
Měsíční splátka
při 1,39 % p. a. 8 540
Mám zájem

Proč s námi?

  • 1. Jsme flexibilní

    Chápeme, že chodíte do práce!
    Najdeme individuální čas i místo schůzky.

  • 2. Žádné starosti

    Odpadne Vám složité vyjednávání s bankou.
    Věnujte čas tomu, co máte rádi.

  • 3. Spolupráce vás nic nestojí

    Služba je ZDARMA. Jsme ohodnoceni
    za OBJEM úvěru danou bankou. (Výše úrokové sazby
    nemá vliv na naše odměny.).

  • 4. Skvělé úrokové sazby

    Nízkých sazeb dosahujeme formou protinabídek
    ostatních institucí a objemem našich hypoték v bankách.
    S námi využijete množstevních slev!

  • 5. Známe nejnovější trendy

    Víte, které novinky a legislativní změny ovlivní Váš případ?
    MY ANO, zavolejte nám.

  • 6. neučíme se na klientech

    Nefungujeme v MLM společnosti, naši makléři jsou certifikovaní odborníci na danou oblast.

  • 7. V každé životní situaci

    Známe jednotlivé metodiky (manuály) bank k poskytnutí úvěru.
    Co je zdánlivě neřešitelné, jinde může projít.
    Poraďte se s námi.

Proces získání
hypotečního úvěru

  1. Telefonát

    Veškeré potřebné základní informace Vám poskytneme již po telefonu.

  2. Osobní schůzka

    Na osobní schůzce zanalyzujeme Vaši životní situaci, vytvoříme řešení s výběrem vhodné banky (instituce), prověříme příjmy, projednáme úrokovou sazbu a domluvíme další postup.

  3. Prescoring bankou

    Banka na základě žádosti prověří registry žadatelů (CBCB, Solus), ověří platnost a správnost zadaných údajů, předschválí nebo zamítne úvěr.

  4. Odhad nemovitosti

    Po doložení potřebných dokumentů (LV, smlouva o smlouvě budoucí kupní, kupní smlouva, rozpočet rekonstrukce, ...), proběhne odhad nemovitosti (fyzický nebo online), který určí odhadní cenu nemovitosti.

  5. Dodání dalších dokumentů

    Po odhadu nemovitosti, je nutné doložit dokumenty vyžádané bankou k přípravě úvěrových smluv např.: Originál potvrzení příjmů, 3-6 výpisů z bankovního účtu, bezdlužnost vůči finančnímu úřadu u DPFO, potvrzení o podaní daňového přiznání, přechodný/trvalý pobyt u cizinců, smlouvu o advokátní úschově, vyčíslení půjček se zástavním právem k dané nemovitosti...

  6. Tvorba úvěrových smluv

    Na základě dodaných údajů banka připraví ke kontrole úvěrové smlouvy, které obsahují mimo jiné i kategorii „podmínky čerpání“, které Vám říkají, co musíte splnit, aby banka uvolnila svůj díl finančních prostředků.

  7. Podpis úvěrových smluv

    Po prostudování dochází k podpisu úvěrových smluv v bance nebo na Vámi zvoleném místě, kde celou smlouvu ještě jednou projdeme.

  8. Podmínky čerpání

    V tuto chvíli je nutné splnit podmínky čerpání, standardně se jedná o doložení odeslání Vašeho dílu finančních prostředků, doložení podepsaných kupních smluv, sjednaného pojištění nemovitosti...

  9. Zástavní smlouvy

    Spolu s úvěrovými smlouvami se standardně (s výjimkou developerských projektů) podepisují i zástavní smlouvy, které je nutné nechat úředně ověřit např.: na pobočkách CzechPoint.

  10. Vklad na katastr

    Zástavní smlouvy se spolu s návrhem na vklad zástavního práva vkládají na příslušný katastrální úřad se správním poplatkem.

  11. Čerpání peněz

    Po splnění podmínek čerpání, je možné zaslat peníze dvěma základními způsoby - expresně (cca do 2 pracovních dnů - na návrh na vklad zástavního práva), nebo standardně (cca do 30 pracovních dnů – až je zástavní právo banky propsáno katastru).

  12. Pojištění nemovitosti + vinkulace

    Častou podmínkou čerpání, nebo následnou podmínkou po čerpání je sjednání pojištění nemovitosti, zavinkulovaného ve prospěch banky.

  13. Podmínky po čerpání úvěrů

    Standardně se jedná o věci, jako kolaudační rozhodnutí, doložení změny vlastníka u nemovitosti, atd...

Gratulujeme! Přepli jste na bydlení

Kontaktní osoby

Bc. Miroslav Novák

Bc. Miroslav Novák

Jednatel Společnosti +420 773 150 399
Ing. Lukáš Hejda

Ing. Lukáš Hejda

Hypoteční specialista +420 728 615 948
Ilona Nováková

Ilona Nováková

Manažer & Co-Founder +420 607 205 027
Nejnovější článek

Prodáváme nemovitost

Vydáno 29.05.2017 3 minuty
  • Výběr realitní kanceláře
  • Velké vs. malé realitní kanceláře
  • Jakou službu lze očekávat?
číst článek
Všechny články
Rádi pomůžeme i s vaším bydlením! Volejte +420 773 150 399 nebo Napište zprávu