Všeobecné obchodní podmínky

Ochrana osobních údajů

Některé sekce těchto stránek vyžadují pro své použití zadání osobních údajů. Zadáním a odesláním těchto údajů klient jako subjekt osobních údajů ("subjekt") uděluje dobrovolně obchodní společnosti SOLUCION s.r.o. se sídlem Lidická 700/19, 602 00 Brno, IČO: 058 83 792, společnost je zapsána v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 98396, jako správci ("správce") ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů, souhlas se zpracováním osobních údajů pomocí manuálních a automatizovaných prostředků ve vlastním informačním systému správce v rozsahu údajů uvedených ve formuláři za účelem zasílání nabídek služeb správce.

Souhlas se uděluje na dobu trvání účelu, pro který byl tento souhlas udělen, nejméně však na dobu 10 let od udělení tohoto souhlasu, a v případě uzavření správcem zprostředkovaného smluvního nebo jiného smluvního vztahu mezi mnou a finanční institucí po celou dobu trvání takového vztahu. Souhlas platí do jeho odvolání subjektem. Subjekt může souhlas kdykoli odvolat zasláním odvolání na e-mailovou adresu správce info@solucion.cz popř. písemně prostřednictvím doporučeného dopisu, zaslaného na sídlo správce, jemuž je odvolání souhlasu určeno. Subjekt může dále požádat správce o informaci o zpracování osobních údajů o jeho osobě nebo o jejich opravu, v případě podezření na zpracovávání osobních údajů správcem v rozporu s ochranou soukromého života subjektu nebo se zákonem může požádat správce o vysvětlení nebo odstranění závadného stavu a může se s takovým podnětem obrátit přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Prohlášení k závaznosti informací

Není-li výslovně uvedeno jinak, modelové příklady, kalkulace a výpočty ve všech kalkulačkách na tomto webu jsou orientační a nejsou nabídkou k uzavření smlouvy, příslibem k uzavření smlouvy, vyhlášením veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku, veřejnou nabídkou ani jakýmkoliv jiným právním jednáním SOLUCION s.r.o., a to bez ohledu na jeho obsah či označení; pokud kterákoliv část tohoto webu vykazuje obsahové náležitosti některého z uvedených nebo jakéhokoliv jiného právního jednání SOLUCION s.r.o., je výhradně právně nezávazným informativním sdělením, i pokud tak není zvlášť označena.

Zásady používání souborů cookies

Tato stránka používá službu Google Analytics, poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen "Google"). Služba Google Analytics používá souborů "cookies", které jsou textovými soubory ukládanými do vašeho počítače umožňující analýzu způsobu užívání této stránky jejími uživateli. Informace vygenerované souborem cookie o užívání stránky (včetně vaší IP adresy) bude společností Google přenesen a uložen na serverech ve Spojených státech. Google bude užívat těchto informací pro účely vyhodnocování užívání stránky a vytváření zpráv o její aktivitě, určených pro její provozovatele, a pro poskytování dalších služeb týkajících se činností na stránce a užívání internetu vůbec. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budu-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google. Google nebude spojovat vaší IP adresu s jakýmikoli jinými daty, která má k dispozici. Můžete odmítnout používání souborů cookies volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči, avšak uvědomte si, že jestliže tak učiníte, tak nebudete schopni plně využívat veškeré funkce této stránky. Používáním této stránky souhlasíte se zpracováváním údajů o vás společností Google, a to způsobem a k účelu shora uvedeným.


Tyto VOP nabývají platnosti a účinnosti dne 1.4.2017

4 minuty

Zajímají Vás nové trendy v bydlení? Rádi jdete s dobou a chcete mí krásný a moderní byt či dům každým rokem? Inspirujte se s námi letošními trendy a zkuste obohatit své bydlení o nové a módní kousky!

Držet krok s novými trendy není zrovna lehké, zvláště pokud se jedná o bydlení. Nebudete přece každý rok předělávat celý byt. I pro ty z Vás máme řešení -  stačí se obklopit věcmi, které jsou právě trendy, např. můžete vyměnit drobné bytové doplňky, případně i drobný nábytek za nový. Módní barvy můžete do interiéru přinést pomocí textilií, jako jsou závěsy, povlečení, kusové koberce nebo potahy, využít můžete i tapety.

Máte menší prostory? Vsaďte na hravé závěsy!

Závěsy dlouhé od stropu až po podlahu mají spousty výhod. Jednou z nich je, že majitelům menších prostor doslova vykouzlí dojem většího stropu a tím pádem i větší prostor celkově. Bílá barva závěsů Váš záměr zvětšit prostor ještě více podpoří, neohraničí linií kolem oken a naplní místnost jasem a vzduchem. Daný prostor opticky odlehčí a zůstane neutrální, tím se nám nabízí možnost barevné kombinace zakomponovat do doplňků.  Pro závěsy není typická jen barva bílá, na trhu je široké spektrum barev, různých vzorů a i materiálů. Barevnost vybírejte podle zařízení bytu. Trendem letošního roku jsou pruhy a motivy Dálného východu, Afriky a Safari.

TIP: V místnosti nekombinujte příliš mnoho výrazných vzorů. Vyberte jednu dominantní, kterou ostatní předměty podpoří.

Foto

 

Řekněte stop nahromaděnému prádlu v koupelně!  Hitem roku 2017 je prádelna!

Prádelny se poslední dobou stávají součástí našich interiérů, zejména tam kde jsou majitelé ochotni investovat nemalé části do této pro někoho „zbytečné“ místnosti.  Prádelna nemusí být nudná, můžete si z ní vykouzlit příjemné pracoviště.  Stačí zakomponovat stylové žehlicí prkno či elegantní skříň pro uložení pracích prostředků a prádla. 

TIP: Při plánování zvažte pořízení sušičky na prádlo, je to výborný pomocník pokud nestíháte sušit. Pro ušetření místa můžete zvolit sušičku a pračku v jednom.

Prádelna

 

Béžová barva opět v kurzu!

Ať už ji máte na chodbě, v ložnici či v obývacím pokoji tato barva dokáže krásně splynout a nenarušit tak vzhled interiéru.  Je to elegantní a vkusná barva, která snad nevyjde z módy. Její přednostní je skvělá kombinace s ostatními barvami.

TIP: Zkuste ji spojit např. s červenou, zelenou, modrou či tmavě hnědou.

Béžová

 

Vkusná a zároveň pohodová ložnice? Ano!

Letošním trendem pro výběr barev do ložnice je rubínově červená, barva maliny, karamelová a odstíny černé. Jsou to barvy, které vykouzlí intimní a romantickou atmosféru, které bude zároveň působit uklidňujícím a pohodovým dojmem. 

TIP: Vyzkoušejte je v kombinaci se světlými barvami.

Ložnice

 

Bílou kuchyň, prosím!

Bílá barva dřeva působí čistým a příjemným dojmem. Dodává pocit většího prostoru, je to barva čistoty a probouzí fantazii. Dokonale se hodí do kuchyně. Skvěle se kombinuje s dalšími barvami.

TIP: Vyzkoušejte bílou kuchyň v kombinaci s šedou výmalbou a světle dubovou pracovní deskou a podlahou.

Kuchyn

 

Ostrůvek v kuchyni je velkým trendem!

Ostrůvek do kuchyně je velmi populární a majitelé velkých kuchyní si jej oblíbili. Má všestranné využití. Díky ostrůvku získáte snadno další pracovní, jídelní či odpočívací plochu. Nejvíce se využívá jako barový stůl či prostor na vaření.  

TIP: Nemáte prostor na jídelní stůl? Nebo Vás jednoduše jídelní stoly nudí? Vsaďte na kuchyňský ostrůvek!

Ostruvek

 

Šestihranné dlaždice

Letošním trendem je obložení šestihrannými dlaždicemi. Vypadají elegantně a jednoduše.  Toto obložení nemusí být doplňkem jen v kuchyni, můžete jej využít i v koupelnách nebo toaletách, kde bude také vypadat velmi dobře. 

TIP: Zkuste vytapetovat stěnu v obývacím pokoji tapetou s šestiúhelníky. Tato kombinace Vás dostane!

dlaždice

 

Orientální styl jde letos do módy!

Koberce, tapety, doplňky či čalounění v orientálním stylu? Ano, letos je tento styl v módě a proto neváhejte zkusit vdechnout do Vašeho bydlení trochu tohoto stylu, na trhu je široká škála těchto doplňků, stačí si jen vybrat ten, který Vám padne do oka.

TIP: Orient představuje lehkost, jednoduchost a eleganci, proto vsaďte na skromnost.

Orientalni

 

Velké prostory přestávají být zajímavé!

Dříve byly otevřené prostory velmi moderní. Dnes se tyto rozlehlé prostory začínají členit zpátky na jasně definované zóny, a to nejen zdmi. Rozdělují se do menších sekcí např. květinovými stěnami, závěsy, posunovací stěnou či policovými systémy.

 TIP: Nevíte co s volným prostorem? Vytvořte si útulné zákoutí pro relaxaci a klid pro sebe. 

posuvne dvere

Rádi pomůžeme i s vaším bydlením! Volejte +420 773 150 399 nebo Napište zprávu