Všeobecné obchodní podmínky

Ochrana osobních údajů

Některé sekce těchto stránek vyžadují pro své použití zadání osobních údajů. Zadáním a odesláním těchto údajů klient jako subjekt osobních údajů ("subjekt") uděluje dobrovolně obchodní společnosti SOLUCION s.r.o. se sídlem Lidická 700/19, 602 00 Brno, IČO: 058 83 792, společnost je zapsána v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 98396, jako správci ("správce") ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů, souhlas se zpracováním osobních údajů pomocí manuálních a automatizovaných prostředků ve vlastním informačním systému správce v rozsahu údajů uvedených ve formuláři za účelem zasílání nabídek služeb správce.

Souhlas se uděluje na dobu trvání účelu, pro který byl tento souhlas udělen, nejméně však na dobu 10 let od udělení tohoto souhlasu, a v případě uzavření správcem zprostředkovaného smluvního nebo jiného smluvního vztahu mezi mnou a finanční institucí po celou dobu trvání takového vztahu. Souhlas platí do jeho odvolání subjektem. Subjekt může souhlas kdykoli odvolat zasláním odvolání na e-mailovou adresu správce info@solucion.cz popř. písemně prostřednictvím doporučeného dopisu, zaslaného na sídlo správce, jemuž je odvolání souhlasu určeno. Subjekt může dále požádat správce o informaci o zpracování osobních údajů o jeho osobě nebo o jejich opravu, v případě podezření na zpracovávání osobních údajů správcem v rozporu s ochranou soukromého života subjektu nebo se zákonem může požádat správce o vysvětlení nebo odstranění závadného stavu a může se s takovým podnětem obrátit přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Prohlášení k závaznosti informací

Není-li výslovně uvedeno jinak, modelové příklady, kalkulace a výpočty ve všech kalkulačkách na tomto webu jsou orientační a nejsou nabídkou k uzavření smlouvy, příslibem k uzavření smlouvy, vyhlášením veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku, veřejnou nabídkou ani jakýmkoliv jiným právním jednáním SOLUCION s.r.o., a to bez ohledu na jeho obsah či označení; pokud kterákoliv část tohoto webu vykazuje obsahové náležitosti některého z uvedených nebo jakéhokoliv jiného právního jednání SOLUCION s.r.o., je výhradně právně nezávazným informativním sdělením, i pokud tak není zvlášť označena.

Zásady používání souborů cookies

Tato stránka používá službu Google Analytics, poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen "Google"). Služba Google Analytics používá souborů "cookies", které jsou textovými soubory ukládanými do vašeho počítače umožňující analýzu způsobu užívání této stránky jejími uživateli. Informace vygenerované souborem cookie o užívání stránky (včetně vaší IP adresy) bude společností Google přenesen a uložen na serverech ve Spojených státech. Google bude užívat těchto informací pro účely vyhodnocování užívání stránky a vytváření zpráv o její aktivitě, určených pro její provozovatele, a pro poskytování dalších služeb týkajících se činností na stránce a užívání internetu vůbec. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budu-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google. Google nebude spojovat vaší IP adresu s jakýmikoli jinými daty, která má k dispozici. Můžete odmítnout používání souborů cookies volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči, avšak uvědomte si, že jestliže tak učiníte, tak nebudete schopni plně využívat veškeré funkce této stránky. Používáním této stránky souhlasíte se zpracováváním údajů o vás společností Google, a to způsobem a k účelu shora uvedeným.


Tyto VOP nabývají platnosti a účinnosti dne 1.4.2017

3 minuty

Ten, kdo se domnívá, že realitní trh po Vánocích stagnuje, tak je na omylu. Od nového roku registrujeme zvýšenou poptávku po rodinných domech a větších bytových jednotkách, dále akutně klienti poptávají stavební pozemky v Brně a okolí do 30 km s dobrou dostupností. Nadále trvá poptávka po pozemcích na výstavbu developerských projektů či starších objektech k demolici s možností výstavby, po orné půdě a rodinných domech v atraktivních lokalitách města Brna.

Naše klientela z větší části disponuje hotovostními prostředky a je schopna operativně a rychle jednat. Proto prosím neváhejte i vy prodávající, kteří se domníváte, že k tomu, aby se vaše nemovitost dobře prodala, musí být nutně „zahrada rozkvetlá a tráva zelená“. Není tomu tak, klientela chce nyní koupit a stěhovat se co nejdříve a tyto „drobnosti“ opravdu nyní neřeší. Proto prosíme klienty, kteří disponují nemovitostmi dle naší poptávky, ať se na nás obrátí co nedříve, ať si má naše klientela z čeho vybírat a těšit se s vámi na jaro či léto v novém domě.

Určitě klienti zaregistrovali, že rok 2016 přinese zásadní změnu v legislativě, a to konkrétně v úpravě daně z nabytí nemovitých věcí, která činí 4 % z kupní či odhadní ceny nemovitosti, podle toho, která z částek je vyšší. Stále je v platnosti právní úprava, která určuje, že plátcem daně je prodávající strana, pokud se strany nedomluví jinak. Záleží na dohodě smluvních stran. Podle nové právní úpravy povinnost hradit tuto daň půjde za stranou kupující. Lze nyní spekulovat o tom, od kdy tato skutečnost nastane, zda to bude od dubna 2016 nebo později. Zatím je postupováno podle stávající úpravy. Současný realitní trh má vyšší poptávku než nabídku nemovitostí a nedomníváme se, že by letošní rok neměl přinést zásadní změnu. Díky výhodným úrokovým sazbám, které vám v rámci nabídky našich služeb nabízíme, jsou hypotéky nyní tak atraktivní, že i klientela, která disponuje vlastními zdroji, využívá možnost hypotečního financování. Proto neváhejte sjednat si schůzku s námi a zajistíme vám jak prodej vaší nemovitosti, kterou vlastníte, tak i koupi nového bydlení vč. financování hypotečním úvěrem.

V loňském roce se nám podařilo prodat či pronajmout velké množství nemovitostí s tím, že nyní pro vás máme zajištěn balíček služeb, v rámci kterého, pro prodávající stranu nabízíme precizní nafocení naším fotografem vč. prezentace a prvotřídního právního servisu. Jsme připraveni vaši nemovitost vykoupit či v případě potřeby vyplatit vaše dluhy a exekuce. Jsme garancí toho, že vaše nemovitost bude nabízena jen klientům, kteří jsou opravdu připraveni koupit. Disponujeme největší klientelou poptávající luxusní domy a byty v Brně a okolí. Budeme tedy velice rádi, pokud se na nás s prodejem své nemovitosti obrátíte. Nyní akutně poptáváme domy či pozemky v lokalitách Černá Pole, Masarykova čtvrť, Královo Pole, Soběšice, Bystrc, Komín, Jundrov, Žebětín. Disponujeme velkou zahraniční klientelou vč. zajištění prohlídek v cizím jazyce.

Připravujeme pro vás nové developerské projekty s novými byty. Developerům zajišťujeme rychlý prodej, jelikož máme velkou praxi s prodeji těchto projektů. Náš makléřský tým je složen z kvalitních makléřů s praxí. Všichni hovoří světovými jazyky a jsou speciálně proškoleni na jednání s adekvátní klientelou, se kterou pracujeme. Silnou stránkou naší firmy je absolutní přehled o realitním trhu. Přes nás můžete prodávat či pronajímat domy, byty, pozemky, komerční nemovitosti, penziony, hotely. Bude nám ctí, pokud nám svěříte svoji nemovitost do prodeje či pronájmu nebo si vyberete někoho z našich specialistů, aby vám zajistil nemovitost dle vašich požadavků. My pracujeme pro vás.

Rádi pomůžeme i s vaším bydlením! Volejte +420 773 150 399 nebo Napište zprávu